V roce 2009 vznikla naše myšlenka starat se o rodinné bazény. Začali jsme s čištěním bazénů a celoroční péčí o bazén. Od začátku bylo našim cílem přistupovat k práci velmi zodpovědně, svědomitě a kvalitně. Postupně po nás zákazníci chtěli servis technologie, montáž nové a automatické technologie, dodávky a montáž zastřešení a nakonec celé bazény na klíč. Díky tomu jsme si světem bazénů prošli od úplných základů po velice složité technologie veřejných bazénů. Dalším logickým krokem k uspokojení potřeb zákazníků bylo založení e-shopu, kterému se hodláme věnovat stejně profesionálně. Více o našich službách najdete na www.crystalpool.cz
Ménì

- pozitivní 98.31%
- neutrální 0%
- negativní 1.69%
Recenzí celkem: 59
Vypočteno z 59 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 98.31%
- 0%