Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

annabelleminerals.com/cz_cz
annabelleminerals.com/cz_cz
V čem jsme jiní? Je to minimalismus a přírodní ingredience, které pečují o tvoji pleť. Naše zakladatelka, Anna Krawczyk, zvolila ingredience, které mají pozitivní vliv na pleť. Namísto zatěžování pleti pod vrstvami těžkého make-upu jsou tu naše produkty k vyzdvihnutí její přirozené krásu a svěžesti. Jsme rádi, že tě tu máme! Jsme tu od roku 2012 a neustále se rozrůstáme. Nebylo by však Annabelle Minerals, kdyby nebylo tebe - někoho, kdo hledá přirozenou alternativu k tradičnímu make-upu. Zůstaň s námi a dej nám vědět, jak se ti u nás líbí a jak ti můžeme pomoci. Objev s námi výhody minerálního make-upu. Věř nám, tvá pleť ti poděkuje.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
To, ze nejde zvolit dopravu pres zasilkovnu je bohuzel velka skoda. Stejne tak platba pres apple pay. Mrzi me i ze pulka vasich stranek je v polstine, coz moc nedava na serioznosti. Ale s produkty jsem spokojena
Je to moje první objednávka. Eshop je přehledný. Jinak jsem váhala v košíku, jestli vůbec produkt zakoupím a vyzkouším ze dvou důvodů. Nenabízíte žádného dopravce, který by doručoval na výdejní místa do boxů - dodání na adresu většina lidem nevyhovuje, protože nikdy neví, jestli budou v tu chvíli doma. Osobně já pak musím stejně letět na poštu, kde balík nechají. A druhý bod je platební brána - k vyplnění údajů o platební kartě přímo v košíku a nikoliv na ověřené platební bráně nemám důvěru. Jsem z oboru, pracuji ve firmě zabývající se e-commerce, takže už tak nějak i vím, co očekávají běžní čeští zákazníci. Na produkt se jinak těším, až ho vyzkouším. Zdravím
✰✰✰✰✰
Skvělé make-upy a korektory. Mega rychlé doručení.
Vsechno bylo skvele
ano, spokojenost.
Naprostá spokojenost s výrobky, komunikací a rychlostí dodání.
Spokojenost
Dobré ceny, rychlé odeslání.
Doporucuji, jsem spokojena s vyrobky, dodavkou zbozi i komunikaci obchodu

eKomi pečetě