Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

annabelleminerals.com/cz_cz
annabelleminerals.com/cz_cz
V čem jsme jiní? Je to minimalismus a přírodní ingredience, které pečují o tvoji pleť. Naše zakladatelka, Anna Krawczyk, zvolila ingredience, které mají pozitivní vliv na pleť. Namísto zatěžování pleti pod vrstvami těžkého make-upu jsou tu naše produkty k vyzdvihnutí její přirozené krásu a svěžesti. Jsme rádi, že tě tu máme! Jsme tu od roku 2012 a neustále se rozrůstáme. Nebylo by však Annabelle Minerals, kdyby nebylo tebe - někoho, kdo hledá přirozenou alternativu k tradičnímu make-upu. Zůstaň s námi a dej nám vědět, jak se ti u nás líbí a jak ti můžeme pomoci. Objev s námi výhody minerálního make-upu. Věř nám, tvá pleť ti poděkuje.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
vaše krycí pudry mám moc ráda, ale to jak jsou sypké je někdy problém...bez umyvadla, kam mi padají zbytky se nenalíčím :))
Vše v pořádku.
Vše v pořádku. Doporučuji
Vše v pořádku. objednávám opakovaně
Super, doporucuji
Spokojena
Jsem velmi spokojená! Oceňuji virtuální zrcadlo i zakoupení vzorků. Moje pleť během roku vystřídá spoustu odstínů, protože se hodně opálím.
vše super!
To, ze nejde zvolit dopravu pres zasilkovnu je bohuzel velka skoda. Stejne tak platba pres apple pay. Mrzi me i ze pulka vasich stranek je v polstine, coz moc nedava na serioznosti. Ale s produkty jsem spokojena
Je to moje první objednávka. Eshop je přehledný. Jinak jsem váhala v košíku, jestli vůbec produkt zakoupím a vyzkouším ze dvou důvodů. Nenabízíte žádného dopravce, který by doručoval na výdejní místa do boxů - dodání na adresu většina lidem nevyhovuje, protože nikdy neví, jestli budou v tu chvíli doma. Osobně já pak musím stejně letět na poštu, kde balík nechají. A druhý bod je platební brána - k vyplnění údajů o platební kartě přímo v košíku a nikoliv na ověřené platební bráně nemám důvěru. Jsem z oboru, pracuji ve firmě zabývající se e-commerce, takže už tak nějak i vím, co očekávají běžní čeští zákazníci. Na produkt se jinak těším, až ho vyzkouším. Zdravím

eKomi pečetě