Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

annabelleminerals.com/cz_cz
annabelleminerals.com/cz_cz
V čem jsme jiní? Je to minimalismus a přírodní ingredience, které pečují o tvoji pleť. Naše zakladatelka, Anna Krawczyk, zvolila ingredience, které mají pozitivní vliv na pleť. Namísto zatěžování pleti pod vrstvami těžkého make-upu jsou tu naše produkty k vyzdvihnutí její přirozené krásu a svěžesti. Jsme rádi, že tě tu máme! Jsme tu od roku 2012 a neustále se rozrůstáme. Nebylo by však Annabelle Minerals, kdyby nebylo tebe - někoho, kdo hledá přirozenou alternativu k tradičnímu make-upu. Zůstaň s námi a dej nám vědět, jak se ti u nás líbí a jak ti můžeme pomoci. Objev s námi výhody minerálního make-upu. Věř nám, tvá pleť ti poděkuje.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Zatím je to začátek ale vypadá dobře :)
Spokojenost 🙂
Djdkdk
Ocenila bych platbu pomoci applepay
Jsem spokojená, nic bych neměnila.
Miluji tenhle makeup.. jiný nepoužívám.. jediné co mě zklamalo byl lisovaný.. jen mi leží doma protože přišel mi moc světlý přitom stejný odstín jako klasický na který nedám dopustit ❤️
Super
Vše v naprostém pořádku
Jedná se o moji druhou objednávku a zatím jsem byla spokojená. Objednávkový proces je intuitivní, dodání zboží rychlé. Se zbožím jsem spokojená, velmi pěkná kosmetika, zatím nejlepší minerální make-up, který jsem kdy měla. Skvělé řešení možnost výběru dle fotografie. Určitě doporučím dále.
Spokojená

eKomi pečetě