Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Bagniari s.r.o.
Bagniari s.r.o.
Nápad založit e-shop Bagniari store [baňári stór] měla Káťa už v roce 2020. Založit e-shop ale znamená mnohem víc než jen myšlenka a nápad. E-shop se jí proto podařil zhmotnit až na podzim roku 2022. V této době za ní stojí tým několika lidí, který její vize dávají do reality. Mezi ně patří hlavně její manžel Honza, Anička a Lucka. Proto k tobě budeme mluvit v množném čísle, protože už to není jenom o Bagniari.

Ménì

(nejnižší)
Rýchle, spoľahlivé a fungujúce
Mohu jen doporučit.
Zuzana Kostelecká
Opravdu mě příjemně překvapila rychlost doručení. Proces objednávky byl jednoduchý a rychlý. Jediné co mi trochu chybělo, byla informace, zda produkt užívat ráno nebo v jinou dobu.
Jana Brdičková
Zpracování objednávky a celkové vyřízení proběhlo bez problémů. Oceňuji rychlé dodání zboží. Nebylo potřeba cokoliv komunikovat, ale věřím, že i to by bylo v pořádku.
Veľmi spoľahlivý eshop so skvelým zákazníckym servisom, rýchle doručenie, top produkty!
Monika Zajickova
Vsetko je tip-top :)
Velmi si vážím přístupu všech, kteří stojí za eshopem a celou značkou Bagniari. Vždy, když jsem potřebovala něco řešit nebo poradit, dostalo se mi osobního přístupu přes emailovou komunikaci, navíc ve velmi krátkém časovém úseku. Moc děkuji!
Zuzana Sedláčková Krakovská
Objednávka prebehla v poriadku. Snáď aj doručenie. Mam rada rozdelenie produktov podľa zdravotných problémov. Je dobré vedieť čo všetko môžem kombinovať...
Pavlakova Ema
Dakujem velmi pekne *** ktora si dokladne precitala moj dotaznik a pripomienky a velmi efektivne pre mna zvolila produkty tak aby pokryla vsetky moje potreby. Vsetko mi pekne podrobne ale jednoducho vysvetlila a poradila ako mam dalej postupovat.

Kedze som nestihla zlavu lebo som sa nedostala vcas k pocitacu,***mi ochotne vytvorila zlavovy unikatny kod. Pri dokoncovani objednavky som si vsak nevsimla okienko kam treba kod zadat, klikla som dalej mysliac ze to bude na dalsej strane (platba kartou) ale nebolo a nedalo sa mi uz vratit tak som musela vyskocit na hlavnu stranku a vsetko mi z kosika zmizlo. Musela som to teda nahadzat odznova. Druhy krat som si na to uz dala pozor a okienko som nasla :)

Dakujem este raz. Balicek si na mna pocka kym sa najblizsie dostanem na Slovensko :)
Vendula Kopková
Se vším jsem byla velmi spokojená!

eKomi pečetě