Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

dobresny.cz
dobresny.cz
Naše výrobky mají detailní rozpis materiálu a výhod konkrétní postele. Například provedení výrobního materiálu, obsah matrací, rošty flex pod. Například: Postele lze libovolně barevně kombinovat. V naprosté většině si lze zvolit kombinaci barevné konstrukce s kombinací barevného provedení ostatních dílů postele. Naprostá většina barevných postelí z naší nabídky mají individuální nastavení výběru barevné varianty přesně podle vaší představy.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Delsi doba dodani nebyla komunikovana. Musel jsem si opakovane volat o stav zasilky.
Dodání bylo poměrně hodně dlouhé. Tak dl
Lépe dostupná komunikace.
vše ok, bez přípomínky
Vše bylo v pořádku....
Uvádějte pravdivé informace v popisu produktu.
Svělí. Madrace i chránič madrace. Doprava super. I zabalené to bylo dobré akorát páska nevydzela jak se to bralo asi jak si to pošťák nakládal do auta. Jinak vše super.
Zlepšení určitě vnímám v oblasti možnosti dopravy a případné vynášky do patra. Společnost nenabízí možnost připlacení této služby. Až v daný den možnost domluvy s řidičem, ale na toho obdržíte kontakt až v daný den, kdy zboží dováží a tedy je zde riziko, že zboží vám nemusí být vyneseno. Toto je slabou stránkou pro ty, kteří potřebují pomoci vynést zboží do patra.
vše v pořádku, nemám co bych dodala
Vše bylo v pořádku, komunikace v pořádku. Jen mi zásilka (2 velké balíky) přišly přes českou poštu a jak tady v Česku víme, Česká pošta nedoručuje na adresu, když má. Takze jsem musela shánět odvoz a vyzvednout si je na poště, protože tak těžké balíky bych domu jen tak neodtáhla. Toto neni chyba prodejce, jelikož jde o zásilku z Polska. Doporučuji do budoucna zasílat přes kohokoliv jiného než je Česká pošta, ta je v doručení na adresu velmi nespolehlivá. Jinak bylo vše v pořádku 👍🏻

eKomi pečetě