Pro podnikatele»
Certifikát pro:
Udělena Stříbrná eKomi pečeť pochvaly!
Udělena Stříbrná eKomi pečeť pochvaly!
 

hodnocení:

 

4.7  /  5

Vypočteno z 306 hodnocení zákazníků
(za posledních 12 měsíců)
Recenzí celkem: 417

Skutečné hodnocení zákazníků

Všechna hodnocení zákazníků jsou od zákazníků, kteří dokončili nákup u společnosti ERGO pojišťovna, a.s.

  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Dobry den,
    Chtela bych podekovat za richlou a profesionalnou praci ***, ktera mi vratila vira, ze sluzby pro zakanika muzou byt na vysoke urovni. Kvilu tak skvelou praci, budu i nadale se obracet k Vasi firmou. Pro me osobne zakaznicke sluzby jsou podcenovane, ale sjou opravdu dulezite abych se vracel zpatky k Vam kdyz potrebuji pojistovnou.
    Dekuji jeste jednou ***.

    S pozdravem
    ***
     
    dne 11.07.2017 v 19:05
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Vaši službu jsem použil letos v Egyptě a vše proběhlo skvěle
     
    dne 17.06.2017 v 13:07
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Přehledné, rychlé, splňuje naprosto účel.
     
    dne 12.06.2017 v 11:40
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Uzavření smlouvy bylo velmi rychlé. Na cestách se nám nic nestalo (což je dobře) a proto nejsem schopna ohodnotit další postup pojišťovny.
     
    dne 09.06.2017 v 20:44
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    ERGO je spolehlivá pojišťovna. Mám s ní velice dobré zkušenosti.
     
    dne 09.06.2017 v 19:58
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Jsem spokojen,doporučuji Všem výborná forma pojištění před cestou do zahraničí
     
    dne 09.06.2017 v 09:38
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Výhoda pojištění přes internet a velice rychle vyřízené,nemusím tím pádem chodit na pojišťovnu.
     
    dne 08.06.2017 v 21:33
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Rychlost a spolehlivost. Slušné ceny.
     
    dne 08.06.2017 v 21:29
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Přehledná a srozumitelná nabídka
     
    dne 08.06.2017 v 20:31
  • Zákaznická recenze

     
    /  5
     
    Vše v pořádku, cena trošku vyšší.
     
    dne 08.06.2017 v 17:43

ERGO pojišťovna, a.s.

  • ERGO pojišťovna, a. s. byla založena v roce 1994 pod firmou VICTORIA pojišťovna, a. s. Jako držitel univerzální pojišťovací licence nabízí svým klientům široké portfolio pojistných produktů. Společnost se specializuje zejména na tyto druhy pojištění: životní pojištění, důchodové pojištění, úrazové pojištění, cestovní pojištění, zdravotní pojištění cizinců, pojištění majetku a občanské odpovědnosti. ERGO pojišťovna, a. s. je členem mezinárodní skupiny ERGO, která je jednou z největších pojišťovacích skupin v Evropě.

  • Adresa:

    ERGO pojišťovna, a.s.
    Vyskočilova 1481/4
    140 00, Praha 4 – Michle

  • Doporučit:
  • Webové stránky:
  • Kontakt:
    Tel: 420 221 585 111
    Fax: 420 221 585 555
    E-mail:
  • Autorizované zastoupení:
    ERGO pojišťovna, a.s.
  • Partnerská identifikace:
    4AFE5368C6D2CE6
  • Stav:
    platné
  • Celkový počet recenzí:
    417
  • Poslední aktualizace:
    11.07.2017 v 19:05
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Co je eKomi?

eKomi poskytuje manažerské služby a nezávislý a transparentní sběr recenzí. eKomi shromažďuje recenze obchodů, produktů a služeb od skutečných zákazníků.
více »

eKomi pečetě

Standardní
hodnocení menší než 4,0 nebo méně než 50 recenzí
Bronzová
hodnocení mezi 4,0 a 4,3
Stříbrná
hodnocení mezi 4,4 a 4,7
Zlatá
hodnocení od 4,8 a výš

Neobdrželi jste odkaz na zpětnou vazbu nebo máte dotazy k Vaší recenzi?

Mám dotaz k mé recenzi/mému komentáři
Provedl jsem transakci s tímto poskytovatelem a nyní chci zhodnocení
Chtěl/a bych nahlásit recenzi/komentář
E-mail:
Potvrdit E-mail:
Číslo objednávky
Datum objednávky:
Zpráva:
E-mail:
Potvrdit E-mail:
Zpráva: