Jako jedni z mála můžeme hrdě prohlásit, že naše portfolio stále skutečně vyrábíme v České republice. A to ve dvou továrnách, v Novém Veselí a v Korouhvi u Poličky. Naše hračky vyrábíme hlavně pro mladší děti, ale nezapomínáme ani na další věkové skupiny. Zaměřujeme se zejména na společenské hry, puzzle, karty, pexesa, domina a hrací sety. Dále pak vyrábíme špičkovou konstrukční stavebnici ROTO a v neposlední řadě legendární postavičku Igráček a auta MultiGO. V roce 2019 přibral Igráček pod svá křídla českou autodráhu ITES. Ve větším množství dokážeme levně a kvalitně vyrobit reklamní předměty (puzzle, hry…), POS a POP materiály a různé druhy obalů na výrobky. Nabízíme Vám také zajímavé ceny kašírování, výseků, automatického lepení - 1,2,3 bodů.
Ménì

- pozitivní 98.03%
- neutrální 1.61%
- negativní 0.36%
Recenzí celkem: 559
Vypočteno z 212 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 98.03%
- 1.61%