Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

eshop.museumofbricks.cz
eshop.museumofbricks.cz
Kolískou svetoznámej stavebnice LEGO® je Dánsko. Ako je teda možné, že najväčšiu zbierku LEGA na svete nenájdete tam, ale práve tu u nás? Za všetkým stojí jeden muž a jeho nezkrotná vášeň pre malé farebné kocky, ktoré tak dobre poznáme. Jeho meno je Miloš Křeček a my Vám dnes budeme rozprávať príbeh, ktorý viedol k nahromadeniu 9 000 exponátov zložených asi z 10 miliónov dielikov. Viedol tiež k otvoreniu celých piatich rôznych múzeí, kde exponáty môžete vidieť a ktoré z Miloša Křečka s veľkou pravdepodobnosťou robia najväčšieho zberateľa LEGO® na svete.

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Jana Melíšková
Rozhodně doporučuji. Objednávka vyřízena rychle, profesionálně a slečna na výdeji, mi ochotně pomohla lego "schovat" do obyčejné hnědé krabice před zvědavým synem, který byl se mnou a on tak nepřišel o překvapení.
Otto Novák
S tímto shopem jsem ve všech ohledech naprosto spokojen - můžu pouze a jenom doporučit. :)
Martin Pavlíček
Super, rychlé a kvalitní dodání spokojenost :)
Robert Jech
Oceňuji vaše služby obrovským způsobem! Od prvního kontaktu jsem se cítil/a skvěle, všechny mé požadavky byly splněny s úsměvem a profesionalitou. Rozhodně bych vás doporučil/a přátelům a rodině. Děkuji za vynikající zážitek, který mi usnadnil den a udělalo mi to radost. Budu se těšit na další spolupráci!
Jitka Krouzová
Služby této firmy mě doslova nadchly. Od prvního kontaktu jsem cítil/a, že jsem v dobrých rukou. Rychlá a vstřícná komunikace mi pomohla vyřešit vše bez stresu. Kvalita poskytovaných služeb byla na vysoké úrovni, což jen podtrhuje jejich profesionalitu. Nemohu jinak než doporučit – pro svou důvěru tady už nebudu hledat nikde jinde!
Tomáš Beran
Služby, které jsem měl možnost využít, mě skutečně nadchly. Od prvního kontaktu byla komunikace jasná a profesionální. Tím, jak se tým snažil splnit má očekávání, jsem cítil opravdovou péči o zákazníka. Kvalita služeb i rychlost reakce byly na špičkové úrovni. Bez váhání doporučuji dalším!
Radka Ostrizova
Vše bylo v pořádku
Adam Přibyl
Nedávno jsem využil služby a musím říct, že to byla naprosto skvělá zkušenost. Od prvního kontaktu mě mile překvapila profesionalita týmu. Vše probíhalo hladce a včas, což je dnes vzácné. Oceňuji pečlivý přístup a ochotu pomoci s každým detailním dotazem. Vřele doporučuji všem, kteří hledají spolehlivé a kvalitní služby! Určitě se vrátím znovu.
Renata Krobotova
Náš zážitek se službami byl naprosto skvělý. Od začátku jsme se cítili velmi vítáni a všechny naše potřeby byly pečlivě splněny. Personál byl vstřícný, ochotný a profesionální. Vše probíhalo hladce a bez stresu, což je dnes vzácnost. Bez váhání doporučuji všem, kdo hledají kvalitní služby na vysoké úrovni. Určitě se vrátíme!
Pavel Čadek
Naše zkušenost byla naprosto skvělá! Od první chvíle jsme se cítili vítáni a všechno proběhlo hladce. Služby byly na vysoké úrovni, personál byl velmi ochotný a vždy nám vyšel vstříc. Oceňuji pečlivý přístup a profesionální chování každého člena týmu. Rádi se vrátíme znovu! Dávám plné hodnocení 5/5 – rozhodně doporučuji ostatním!

eKomi pečetě