Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

BUNATY s.r.o.
BUNATY s.r.o.
Profesionální fotopasti BUNATY používá Policie ČR a více jak 200 měst a obcí v České republice. Fotopasti BUNATY jsou vyrobeny pro Českou a Slovenskou republiku s důrazem na kvalitu a spolehlivost! Všechny fotopasti BUNATY fotí zcela bezhlučně a používají zcela neviditelné noční snímání o vlnové délce 940nm. Fotopasti BUNATY jsou tak vhodné jak na ochranu majetku tak pro myslivce nebo milovníky přírody ! V naší nabídce naleznete fotopasti se záznamem na sd kartu tak i fotopasti s GSM přenosem , které odesílají fotografie přímo na mobilní telefon nebo email nebo české cloudové uložiště!

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
ok paráda nákup fotopasti
Již jsem u vás objednával.Celková spokojenost.
Veliká spokojenost i co se zákaznického servisu týká.
Pavel K.
Doporučím vás přátelům.
hodnocení 5 hvězdiček
Tomáš V.
Vše funguje na profesionální úrovni,byl jsem spokojen
Jan Č.
Rychle jednání, skvělý přístup pri řešení problémů, doporučím
nechci psát žádný koment, ještě jsem nic nezažila
Jsem spokojený odběratel vašich produktů a těším se na to, až vyzkouším vaší termovizi. Snad bude stejně kvalitní jako fotopasti. doufám :-) Jinak u fotopastí bych ocenil maskované držáky, třeba i něco do země na zatlučení a na to úchyt. Pokud byste něco takového udělali, byl bych rád a dejte mi info. Lepší je schovat fotopast do křoví nebo záhonu, na stromě je dost vidět. Víc se zaměřit na kamufláž, třeba něco i umělého, co vypadá jak kus křáku a v tom fotopast. Skrýt fotopast je velmi důležité, jinak je riziko, že to někdo sebere i na vlastním pozemku. Naštěstí všechny fotopasti od vás stále mám - dobře je maskuji, ale je to práce navíc, chce to zákazníkovi víc pomoct.
Uvidíme teprve až dorazí

eKomi pečetě