Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

BUNATY s.r.o.
BUNATY s.r.o.
Profesionální fotopasti BUNATY používá Policie ČR a více jak 200 měst a obcí v České republice. Fotopasti BUNATY jsou vyrobeny pro Českou a Slovenskou republiku s důrazem na kvalitu a spolehlivost! Všechny fotopasti BUNATY fotí zcela bezhlučně a používají zcela neviditelné noční snímání o vlnové délce 940nm. Fotopasti BUNATY jsou tak vhodné jak na ochranu majetku tak pro myslivce nebo milovníky přírody ! V naší nabídce naleznete fotopasti se záznamem na sd kartu tak i fotopasti s GSM přenosem , které odesílají fotografie přímo na mobilní telefon nebo email nebo české cloudové uložiště!

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
bezproblémový nákup
Nakupoval jsem poprvé. Eshop je standardní a funguje dobře, spolupráce se Zásilkovnou i platební bránou je podle očekávání. Vybíral jsem fotopast jako dárek, s tím že osobně s tímto zkušenosti nemám, proto jsem volal na prodejní informace, kde mi trpělivě všechno vysvětllili a poradili.
Slevový kod - při objednávání mi způsobil potíže.
*****
Petr S.
Jsme s obchodem a technickou pomocí velmi spokojeni....
Karel B.
Naprosto bez problémů - doporučuji
Velmi vstřícné a fundované jednání servisního technika p.KVOCH a p. Buben, který mě před mnoha lety doporučil fotopast a nyní ochotně pomohl k nákupu nové fotopasti. Tady se mohu spolehnout na výbornou spolupráci. Děkuji. S přátelským pozdravem. Eduard Hejduk
cool stuff from czech
Václav H.
Skvělá komunikace a skvělá prodejní akce.
Pavel L.
Vše v pořádku, možná by bylo fajn méně tlačit zákazníky pro využívání aplikace a přiložených SIM.
Poupravil bych text na webu a lépe zpřístupnil návody k jednotlivým produktům.

eKomi pečetě