Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

GamePC.cz s.r.o.
GamePC.cz s.r.o.
Nákup na 2 - 4 měsíční splátky — Vyber si herní počítač, který odpovídá tvým potřebám a přináší realistický herní zážitek. Ať už jsi příležitostný hráč nebo profesionál, máme pro tebe ideální gaming řešení.

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Pavel Běle
Zboží dorazilo později a s porušeným obalem protože se údajně nevešlo do doručovacího boxu což ale není chyba obchodu.
Láďa Jakoubek
S vašimi službami jsem byl neskutečně spokojený! Každý krok procesu byl hladký a profesionální, cítil jsem se opravdu vítaně. Rychlost a kvalita poskytovaných služeb překonaly má očekávání. Je očividné, že si zakládáte na spokojenosti zákazníků. Určitě se k vám vrátím a doporučím vás dalším! Skvělá práce, pokračujte v tom!
Pavel Janoš
Když jsem poprvé využil jejich služby, byl jsem okamžitě ohromen. Vše proběhlo hladce a profesionálně, personál byl velmi vstřícný a ochotný. Cítil jsem se cenným zákazníkem a to je pro mě důležité. Kromě toho, jejich rychlost a efektivnost mě mile překvapily. Určitě doporučuji každému, kdo hledá spolehlivého partnera. Dávám plný počet hvězdiček!
Zdeňek Sýkora
Služby, které jsem využil, mě opravdu ohromily. Od první chvíle jsem cítil opravdovou péči a profesionalitu. Personál byl vstřícný a ochotný, což v dnešní době není samozřejmostí. Každý detail byl promyšlený a vše proběhlo hladce. Mohu s čistým svědomím doporučit, protože jsem odešel spokojený a s úsměvem na tváři. Těším se na další návštěvu!
Martina Petláková
Nedávno jsem měl možnost využít vaše služby a musím říct, že jsem byl naprosto spokojený. Profesionální přístup, rychlé vyřízení a milé jednání mě opravdu nadchly. Vše proběhlo bez problémů a s ohledem na mé potřeby. Určitě vás doporučím svým přátelům a rodině. Pokračujte v skvělé práci!
Angelika Stejskalová
Byla jsem ohromena službami, které jsem obdržela. Od prvního kontaktu až po závěr jsem cítila profesionální přístup a ochotu pomoci. Každý detail byl pečlivě promyšlen, což mi dodalo pocit důvěry. Komunikace byla jasná a přátelská, což je v dnešní době vzácné. Vřele doporučuji, určitě se sem vrátím! Děkuji za skvělý zážitek!
David Mičunek
Byl jsem naprosto spokojen s nabízenými službami! Už při prvním kontaktu jsem cítil, že se mi dostává profesionálního přístupu a pozornosti. Celý proces probíhal hladce a rychle, což mě mile překvapilo. Služby splnily všechna má očekávání a výsledek byl nad moje představy. Rád doporučím dál, protože takto kvalitní servis se nemusí často potkávat. Děkuji za skvělou zkušenost!
Luboš Wogurka
S našimi zkušenostmi jsem byl velmi spokojený, i když bych si přál, aby některé aspekty mohly být lepší. Služby byly rychlé a personál ochotný. Všechno fungovalo tak, jak mělo, ale přece jen by to chtělo malý kousek zlepšení. Celkově mohu doporučit, ale myslím, že je prostor pro posun k dokonalosti. Děkuji za dobrou zkušenost!
Luboš Konštacký
Služby byly naprosto skvělé! Od prvního kontaktu jsem cítil/a profesionální přístup a ochotu vyhovět mým potřebám. Všechno proběhlo hladce a s úsměvem, což mi udělalo den lepší. Kvalita služeb předčila má očekávání a cítil/a jsem se opravdu oceňován/a. Určitě doporučuji všem, kdo hledají spolehlivost a vynikající zákaznický servis. Díky za skvělou zkušenost!
Karel Hrabák
Měl jsem skvělou zkušenost s vašimi službami. Od prvního kontaktu až po finální schůzku byla komunikace výborná a profesionální. Ocenil jsem, jak jste reagovali na všechny mé dotazy a přání. Byl jsem příjemně překvapen kvalitou, kterou jste nabízeli. Vřele doporučuji všem, kdo hledají spolehlivý a vstřícný tým. Určitě se na vás ráda obrátím znovu!

eKomi pečetě