Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

GamePC.cz s.r.o.
GamePC.cz s.r.o.
Nákup na 2 - 4 měsíční splátky — Vyber si herní počítač, který odpovídá tvým potřebám a přináší realistický herní zážitek. Ať už jsi příležitostný hráč nebo profesionál, máme pro tebe ideální gaming řešení.

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Jana Sochorova
Služby, které jsem měl možnost využít, mě naproto nadchly. Profesionální přístup týmu a jejich ochota vždy vyřešit jakýkoliv problém byly úžasné. Cítil jsem se jako vážený zákazník po celou dobu spolupráce. Vysoká kvalita a bezkonkurenční péče o detaily dělají z této společnosti jedničku v oboru. Určitě doporučuji všem, kteří hledají spolehlivého partnera!
Evgeny Chufarov
Všechno je super!
David Lázníček
Zcela se mi na vašich službách líbí, jak profesionálně přistupujete ke všem detailům. Každý krok spolupráce byl snadný a příjemný. Oceňuji, jak jste reagovali na mé požadavky rychle a efektivně. Bylo to osvěžující mít pocit, že o mě opravdu pečujete. Mohu vás vřele doporučit každému, kdo hledá skvélé služby! Děkuji za úžasnou zkušenost!
David Palenik
Nedávno jsem vyzkoušel služby této společnosti a musím říct, že překonaly má očekávání. Od prvního kontaktu až po finální realizaci všech mých požadavků byla komunikace plynulá a profesionální. Oceňuji přístup týmu, který se snažil vyhovět všem mým potřebám. Kvalita odvedené práce je vynikající. Rozhodně bych doporučil jejich služby každému! Skvělý zážitek!
Eliška Zemanová
Chtěl bych vyjádřit spokojenost s vašimi službami. I když jsem hodnotil 4 z 5, je to v podstatě velmi dobré hodnocení. Pracovníci byli vstřícní a ochotní pomoci. Možná by stálo za to zlepšit některé detaily, ale celkový pocit byl příjemný a efektivní. Určitě se k vám vrátím!
Lukáš Chmelík
Jednoznačně skvělá zkušenost! Služby byly naprosto na jedničku. Od začátku do konce jsme se cítili vítáni a podporováni. Každý detail byl promyšlený a profesionální, což udělalo celý zážitek příjemným. Kdykoliv budu potřebovat podobné služby, určitě se sem vrátím. Děkuji za vynikající péči! Určite ste na prvom mieste ak by som mohol poradiť ďalším budúcim zákazníkom
Martin Košťál
Naše zkušenost byla naprosto skvělá! Služby byly rychlé, efektivní a personál velmi vstřícný. Každý detail byl pečlivě promyšlen, což udělalo naše setkání mimořádně příjemným. Pochvalu zaslouží i pohodlné prostředí, které doplnilo celkový zážitek. Rozhodně doporučuji a těším se na další návštěvu! Děkujeme za vynikající službu!
Lukáš Demuth
Super obchod. Doporučuji. Komunikace bezvadná.
Radek Fiačan
Tento nákup byl velkým zklamáním kvůli přístupu prodejce a šetření na nesprávných místech. Za modul Wi-Fi a Bluetooth jsem si připlatil *** Kč, ale v PC byl nainstalován přijímač z roku 2009! V roce 2026 je to naprostý výsměch – internet neustále padal a musel jsem si koupit nový adaptér, aby byl PC vůbec funkční.
Monitor v sadě je úplně základní bez výškového nastavení, musel jsem dokoupit podložku. Dále byl chaos v platbách – i po okamžité úhradě se platba nespárovala a musel jsem po 3 dnech volat na podporu, aby objednávku vůbec potvrdili, čímž se zpozdilo dodání. Systém je navíc od výrobce zablokovaný tak restriktivně, že majitel nemá plná práva ke složkám. I když počítač jako takový jinak funguje dobře, tyto nedostatky celkový dojem úplně zkazily.
Eliška Medveděva
Skvělá komunikace, rychlé dodání. Spokojenosti