Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

jabkolevne.cz
jabkolevne.cz
Prodejna a e-shop Jabko Levně vznikly spoluprací několika středoevropských firem s mnohaletými zkušenostmi a kontakty v oblasti distribuce a prodeje elektronických zařízení Apple. Díky těmto zkušenostem můžeme našim zákazníkům přinášet produkty jako iPhone nebo iPad vysoké kvality a skvělé ceny, za které vždy ručíme zárukou. Garantujeme vysokou kvalitu a ověřenost produktů, stejně tak jako i nejlepší servis všem našim zákazníkům.

Ménì

(nejnižší)
Vladimír Jelen
Vše v pořádku.............
Jiří Kameník
Jsem spokojen. Cena MacBooku byla velmi zajímavá, doručení a balení excelentní. Těším se na další zajímavé kousky.
Michal Nováček
Doporučuji tento obchod , super přístup
Viktoria Bilous
Personál byl velmi slušný
Anna Hamerníková
Prislo mi to poměrně rychle objednala sem si iPhone 13pro stav A a mela sem 100% baterie za tu cenu luxus bez nejskych vetsich skrabancu snad mozna i bez zadnych jako nove doporucuji avsak u starsich modelu muze byt baterie stavu A v horším stavu :D
Václav Komárek
*****
Lenka Martínková
Rychlé vyřízení, rychlé doručení. Se zbožím jsem spokojena.
Natálie Tomečková
Nadmíru spokojená, rychle dodání 🙏🏻
Jakub Mudrý
Super obchod bezproblémové dodanie na Slovensko. S telefónom som spokojný všetko prebehlo hladko.
Marek Polouček
Zklamaný jsem telefon mel třídu A display bez škrábanců či vlásečnic realita? Tělo OK na displeji byla rýha i trochu poškrabaný a mobil byl celý upatlaný tak že vratka a odstoupení od smlouvy.

eKomi pečetě