Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

jabkolevne.cz
jabkolevne.cz
Prodejna a e-shop Jabko Levně vznikly spoluprací několika středoevropských firem s mnohaletými zkušenostmi a kontakty v oblasti distribuce a prodeje elektronických zařízení Apple. Díky těmto zkušenostem můžeme našim zákazníkům přinášet produkty jako iPhone nebo iPad vysoké kvality a skvělé ceny, za které vždy ručíme zárukou. Garantujeme vysokou kvalitu a ověřenost produktů, stejně tak jako i nejlepší servis všem našim zákazníkům.

Ménì

(nejnižší)
Adriana K.
Naprosto spokojená se službami
Markéta Š.
Vše v nejlepším pořádku, už poněkolikáté
Krištof P.
Dobry prodejce na prodejne.
Marek V.
Naprostá spokojenost.
Skvělí Moc se mi líbilo jak funguje vaše firma
Adam K.
Jan G.
Přišel mi e-mail s úvodem: "Připomínáme Vám naši prosbu o upřímnou recenzi" i když jsem jim psal, ať mi raději nic takového nechodí, ale tak k věci.
Před měsícem jsem si kupoval z této firmy Apple Watche STAV A - což by mělo být bez viditelných oděrek nebo vlásečnic. Hodinky mi přišly, dejme tomu nějak slušně zabalené. Hned co je rozbalím tak vidím na spodní straně displeje minimálně 5 vlásečnic, jednu z nich bych nazval i rýhou.
Tak jsem se okamžitě sebral a jel na jednu z poboček osobně hodinky vrátit. Nejdřív chtěli najít nějaké náhradní, ale žádné tam neměli, tudíž došlo k "vrácení peněz" - peníze po měsíce stále nikde.
Na místě jsem se pokoušel domluvit, že pokud v průběhu následujících dní dorazí nějaké hodinky v dobrém stavu - ať mi dají vědět. To mi bylo potvrzeno, vyměnili jsme si dokonce i telefonní čísla. Hovor ani sms nic. Tak jsem si nakonec pořídil hodinky u konkurence z Alzy za plnou cenu. Tento obchod absolutně nedoporučuji.
Jiří N.
Ok.
Olha K.
Proces jako proces, skoro všechno stejně
Lenka L.
Nejlepší Apple obchod