Naše koření je vhodné pro dospělé, ale i pro ty nejmenší. Je BEZ LEPKU a je vhodný pro dietáře. Je samozřejmé, že naše koření neobsahuje ani nebylo vyrobeno ze složek, které obsahují genetickou modifikaci (GMO). Vše, co se zde dá vypěstovat, nakupujeme od českých a slovenských pěstitelů. Spousta ingrediencí pochází také od pěstitelů z celé EU a zbytek se nakupuje z nizozemské burzy, kam se exotické koření dováží z Asie, Jižní Ameriky a zbytku světa. Samotné míchání směsí pak probíhá v České republice. Proto vše, co můžeme, děláme MÍSTNĚ.
Ménì

- pozitivní 96.75%
- neutrální 2.46%
- negativní 0.79%
Recenzí celkem: 1015
Vypočteno z 888 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 96.75%
- 2.46%