Lavello je výrobcem granitových dřezů s mnohaletými zkušenostmi. Soustředíme se na rozvoj našich výrobků od roku 2006. Naše dřezy již léta plní svou funkci v několika desítkách tisíc kuchyní v České republice i v zahraničí.
Naším cílem je nabídnout Vám produkt, který zcela splní očekávání, která jsou na něj kladena. A stejně tak vizuální očekávání, neboť ta vystoupí do popředí, a dále ta, která se týkají ergonomie a užitečnosti, za maximálně atraktivní cenu. Doufáme, že rozšíříte řady našich spokojených klientů
Ménì

- pozitivní 95.14%
- neutrální 2.52%
- negativní 2.34%
Recenzí celkem: 555
Vypočteno z 31 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 95.14%
- 2.52%