Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

drezy-lavello.cz
drezy-lavello.cz
Lavello je výrobcem granitových dřezů s mnohaletými zkušenostmi. Soustředíme se na rozvoj našich výrobků od roku 2006. Naše dřezy již léta plní svou funkci v několika desítkách tisíc kuchyní v České republice i v zahraničí. Naším cílem je nabídnout Vám produkt, který zcela splní očekávání, která jsou na něj kladena. A stejně tak vizuální očekávání, neboť ta vystoupí do popředí, a dále ta, která se týkají ergonomie a užitečnosti, za maximálně atraktivní cenu. Doufáme, že rozšíříte řady našich spokojených klientů

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Velmi dobře zpracovaný e-shop, dobrá nabídka včetně příslušenství, dobrá komunikace přes e-mail i telefonicky. Obrázky obsahují i rozměrové výkresy, ale některé jsou pouze ilustrativní. Bylo by dobré doplnit obrázky dřezů ve všech nabízených odstínech. Zaslané vzorky mnoho nenapoví.
děkuji
Píšete že při objednání dřezu a byteru je doprava zdarma, ale mi v košíku vyskočila za 250, tak co to tedy je?
Vše v pořádku
Zatím vše super
Objednávkový proces v pořádku. Pomoc operátora prozatím vždy také perfektní. Pouze jeden problém a to je, že pokud hovořím s operátorem tak ve sluchátku pokaždé slyším jak operátorku tak i sebe. Takže odpověď operátorky se vždy kryje s mou "ozvěnou". což je celkem dost nepříjemné, Děje se mi to pouze u vás.
Nejlepší obchod s tímto sortimentem. Vynikající kvalita i ceny. Nakupuji zde již několik let a nikdy žádná reklamace.
Lucie je zlatíčko
*****