Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

mobilegear.cz

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Rychlé vyřízení objednávky, odeslání a dodání. Velmi pěkně zabaleno a ochranné sklo navíc. Celkové jsem spokojena. Objednávala jsem zde již dva telefony. Obchod vřele doporučuji.
Všechno bylo v pořádku
S nákupem u MobileGear jsem byla velmi spokojená. Líbí se mi, že mají přehledně rozdělené použité iPhony podle stavu – od zánovních až po více používané kusy, takže si každý může vybrat podle svého rozpočtu. Popisy telefonů jsou přesné a odpovídají skutečnosti. Můj iPhone dorazil ve skvělém stavu, pečlivě zabalený a vše proběhlo bez problémů. Obchod mohu s klidným svědomím doporučit.
Super jako dárek sklíčko na telefon, ocenila by jsem i kabel. Jinak spokojenost. Určitě doporučím dál.
Možná jen to, upozornit kupujícího, že k mobilu není nabíjecí kabel.
Nic bych neměla .objednala jsem telefon a za chvíli přišel až domů.jsem spokojena .nemám co vytknout
Rozhodně doporučím, i já jsem nakupovala na doporučení
Ohledně dodání a servisu? Rychlost. Objednala jsem v noci ve čtvrtek a další den jsem měla telefon v ruce. A to jsem nedávala ani upřednostnění. Spokojenost jako vždy🩷
Super podpora vysoce profesionální
Super rychle doruceni, pekne a bezpecne baleni, skvela komunikace a ceny, jiz ma 3 objednavka telefonu a vzdy spokojen

eKomi pečetě