Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

pajtech.cz
pajtech.cz
Jsme velkoobchod s elektronikou a v naší nabídce najdete vše potřebné pro služby zabývající se opravami elektroniky. Vybavení a náhradní díly pro servisní techniky, elektroniky a kutily. Pájecí stanice, laboratorní zdroje, měřicí technika jsou přístroje, které se také budou hodit v mnoha domácnostech, takže si v naší prodejně najde každý to své. Od roku 2012 prodáváme produkty Yihua, jako oficiální distributor značky dokážeme poskytnout technickou a servisní podporu pro produkty Yihua. Od založení společnosti neustále vyvíjíme a rozšiřujeme sortiment. V naší nabídce jsou také CO2 lasery, "vláknové - FIBER" laserové značkovače, veškeré díly a příslušenství potřebné pro používání a údržbu těchto zařízení. Kvalita a zákaznický servis jsou našimi prioritami. Respektujeme váš čas, takže téměř všechny objednávky expedujeme ihned po jejich zaplacení nebo zadání na dobírku. I přes velké množství transakcí, které denně provádíme, jsme schopni ke každé objednávce přistupovat individuálně a poskytnout veškerou možnou asistenci. Pokud si nevíte rady s výběrem a jaké vybavení pro vás bude ideální – kontaktujte nás – poradíme vám! Užijte si nakupování. Tým www.pajtech.cz.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Opravdu jsem nadšený/á z přístupu PAJTECH.CZ! Navigace na jejich webu je jednoduchá a našel/a jsem přesně to, co jsem potřeboval/a. Zákaznická podpora byla úžasná – vždy mi vyšli vstříc s profesionalitou. Jejich služby hodnotím jako skvělé, a určitě doporučím firmu přátelům i kolegům. Děkuji za bezproblémový zážitek!
Nedávno jsem využil služby PAJTECH.CZ a celkově mohu říct, že mé zkušenosti byly pozitivní. Web byl přehledný, což mi usnadnilo hledání potřebných informací. Oceňuji také příjemné ceny a široký výběr produktů. Jedinou drobnou nevýhodou byla občasná nedostatečná pomoc ze strany zákaznické podpory, ale i tak bych obchod rád doporučil svým přátelům.
Musím říct, že nákup na PAJTECH.CZ byl skvělý zážitek! Služby si zaslouží plný počet bodů – 5/5. Většinou jsem rychle našel, co jsem potřeboval, i když bych uvítal lehce přehlednější kategorii. Zákaznická podpora byla naprosto profesionální a vstřícná, což mi velmi usnadnilo rozhodování. Určitě doporučím obchod dále!
Překvapilo mě, jak snadno jsem našel vše, co jsem potřeboval na stránkách PAJTECH.CZ. Profesionální a vstřícný přístup zákaznické podpory byl pro mě další velké plus. Cítil jsem se vzorně obsloužen a všechny moje dotazy byly rychle vyřešeny. Bez váhání doporučuji tento obchod svým přátelům i kolegům. Mohu říct, že moje zkušenost byla naprosto výborná.
Služby PAJTECH.CZ mě naprosto ohromily! Od okamžiku, kdy jsem na jejich webu začal hledat, všechno probíhalo hladce a velmi intuitivně. Profesionální zákaznická podpora mi vždy vyšla vstříc, což je dnes vzácnost. Nejenže jsem našel to, co jsem potřeboval, ale mám také důvěru v to, že bych je doporučil každýmu svému známému. Skvělý zážitek!
Návštěva na webu PAJTECH.CZ byla příjemná zkušenost. Sice jsem zažil menší obtíže při hledání konkrétního produktu, ale nabídka byla široká a rozmanitá. Co opravdu ocením, je profesionalita a vstřícnost zákaznické podpory - vždy ochotně pomohli. Naše interakce byly velmi pozitivní, proto mohu s čistým svědomím doporučit jejich služby svým kolegům i přátelům!
Úžasná zkušenost s PAJTECH.CZ! Hledání informací na webu bylo opravdu jednoduché a intuitivní. Zákaznická podpora byla naprosto profesionální a vstřícná – vždy ochotná pomoci. Navíc jsem byl nadšený z kvalitních produktů, které nabízejí. Můžu jen doporučit všem svým přátelům a kolegům, protože tady se cítíte jako doma! Více takových obchodů by mělo být!
Obchod je přehledný a nabízí dobré zboží. Překvapila mě rychlost expedice i doručení zásilky. Obchod doporučuji k nákupu i ostatním!
Moc mě potěšilo, jak snadno jsem na webu PAJTECH.CZ našel vše, co jsem potřeboval. Professionalita a vstřícnost zákaznické podpory byla opravdu na vysoké úrovni, cítil jsem se velmi oceněný jako zákazník. Služby hodnotím na 5 z 5 a příště se určitě vrátím a doporučím je i svým přátelům. Tak příjemné nakupování není tak běžné!
S návštěvou webu PAJTECH.CZ jsem byl naprosto spokojený. Bez problémů jsem našel všechno, co jsem potřeboval, a to včetně kvalitní zákaznické podpory, která byla profesionální a velmi ochotná. Celkově je můj zážitek pozitivní a bez váhání bych tento obchod doporučil svým přátelům a kolegům. Oplývá nejen širokým výběrem, ale i skvělým servisem!

eKomi pečetě