Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Novo Parts Trade kft
Novo Parts Trade kft
ProZona.cz – váš specializovaný e-shop na šipky, kulečník, stolní fotbal, air-hokej, poker a další domácí hry. Široký výběr od hobby až po profi vybavení, ...

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Služby byly na velmi dobré úrovni, cítil jsem se vítán a oceňoval jsem pozornost personálu. Atmosféra byla příjemná a profesionální. Jedině pár detailů by mohlo být vylepšeno pro dokonalost, ale to mě nezastavilo od skvělého zážitku. Určitě doporučuji ostatním vyzkoušet! Doufám, že příště zažiju ještě lepší zkušenosti a možná se skóre změní na plný počet hvězdiček.
Služby, které jsem zažil, byly na jedničku s hvězdičkou. Rychlá a profesionální komunikace od začátku mě příjemně překvapila. Měli skvělou pozornost k detailům a opravdu se snažili vyhovět všem mým potřebám. Je vidět, že jim záleží na zákaznické spokojenosti. Doporučuji všem, kteří hledají kvalitní služby s osobním přístupem!
Služby, které jsem zažil, mě příjemně překvapily. Personál byl vstřícný a ochotný pomoci s každým dotazem. Místo samo o sobě nabízelo příjemnou atmosféru a všechno bylo dobře organizováno. Jen drobnou výtku bych měl k délkám čekání, občas to trvalo trochu déle, než jsem očekával. Celkově ale hodnotím pozitivně a určitě se sem rád vrátím!
Tvoje služby mě opravdu nadchly! Od prvního kontaktu jsem cítil/a, že se o mě postaráte. Všechno proběhlo hladce a profesionálně, což mi udělalo radost. Zvláštní poděkování za trpělivost při výběru, moc mi to pomohlo. Určitě doporučuji dál – zasloužíte si všech 5 hvězdiček! U vás se cítím jako doma a těším se na další spolupráci.
Rád/a bych vyjádřil/a své nadšení z vašich služeb. Od prvního kontaktu až po závěrečnou realizaci jsem byl/a ohromen/a vaší profesionalitou a pozorností k detailům. Každý člen týmu přistupoval k práci s nadšením, což výrazně přispělo k celkovému zážitku. Očekávání byla nejen splněna, ale dokonce překonána. Určitě doporučuji a těším se na další spolupráci!
Služby byly naprosto skvělé! Ocenuji pozornost, kterou personál věnoval mým potřebám. Každý detail byl promyšlený a přístup velmi přátelský. Byla to radost procházet nabídkou, vše bylo jasné a uspořádané. Cítil jsem se opravdu vítaně. Určitě doporučuji všem, kdo hledají profesionální a kvalitní služby. Takhle by měl vypadat ideální zákaznický zážitek!
Služby této společnosti mě opravdu ohromily. Od prvního kontaktu jsem měl pocit, že se o mě pečuje. Profesionalita, rychlost a vstřícnost jejich týmu udělaly mé zkušenosti příjemné. Vše bylo hladké a efektivní, což je v dnešní době vzácné. Určitě doporučuji všem, kteří hledají kvalitu a spolehlivost! 5 z 5 rozhodně zasloužených!
Fantastická zkušenost! Služby byly na vysoké úrovni a péče o zákazníka mě opravdu potěšila. Personál byl ochotný, vstřícný a měli znalosti, které mi pomohly učinit správné rozhodnutí. Cítil jsem se jako vítaný host a rád se vrátím znovu. Vřele doporučuji všem, kdo hledají kvalitní služby!
Služby byly skvělé, skutečně mi to usnadnilo práci. Měl jsem pár drobných komplikací, ale naštěstí bylo vše rychle vyřešeno. Cením si ochoty personálu a jejich profesionality. Atmosféra byla příjemná a celkově jsem odcházel spokojený. Myslím, že bych mohl doporučit ostatním, i když by se dalo ještě něco vylepšit. Čtyři hvězdičky jsou zasloužené!
Oceňuji skvělou službu, kterou jsem dostal. Všechno proběhlo hladce a personál byl nesmírně přátelský. Od první chvíle mě ujistili, že mám na koho se obrátit s jakýmikoli dotazy. Bylo to jako mít za parťáka někoho, kdo opravdu ví, co dělá. Určitě doporučuji a rád se vrátím! Děkuji za úžasný zážitek!

eKomi pečetě