Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Novo Parts Trade kft
Novo Parts Trade kft
ProZona.cz – váš specializovaný e-shop na šipky, kulečník, stolní fotbal, air-hokej, poker a další domácí hry. Široký výběr od hobby až po profi vybavení, ...

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Oceňuji služby této firmy na výbornou! Vždy jsem se setkal s profesionálním přístupem a rychlou reakcí na mé dotazy. Tým je vstřícný a ochotný, což zajišťuje skvělý zážitek. Každá interakce byla bezproblémová a cítil jsem se vždy v dobrých rukou. Určitě doporučuji všem, kdo hledají spolehlivého partnera!
Nedávno jsem využil služby a byl jsem naprosto spokojen. Od prvního kontaktu jsem cítil profesionalitu a ochotu pomoci. Vše proběhlo hladce a bez komplikací. Měli skvělou podporu, která mi vše vysvětlila s úsměvem na tváři. Mohu jen doporučit každému, kdo hledá kvalitní služby! Díky za super zkušenost!
S našimi zkušenostmi jsem byl naprosto spokojen! Služby byly rychlé, efektivní a personál velmi přátelský. Cítil jsem se jako doma a každý krok byl jasně vysvětlen. Když jsem potřeboval poradit, vždy mi rádi vyšli vstříc. Můžu jen doporučit! V budoucnu se určitě vrátím pro další služby. Děkuji vám za skvělý zážitek!
****
Ve světě, kde je kvalita služeb často zklamáním, jsem se setkal s příjemnou výjimkou. Služby byly bezchybné, personál milý a velmi ochotný. Atmosféra byla uvolněná a vše proběhlo hladce. Opravu si vážím profesionality a pozornosti k detailům. Doporučuji všem, kdo hledají skvělý zážitek! 5/5 za vynikající přístup!
Služby, které jsem zažila, byly naprosto výjimečné! Od první chvíle jsem cítila profesionální přístup a ochotu pomoci. Komunikace byla rychlá a efektivní, vše proběhlo hladce. Oceňuji také vysokou kvalitu produktů, které mi byly nabídnuty. Byla to skvělá zkušenost, která mě určitě motivuje k dalšímu využívání jejich služeb. Doporučuji všem!
Nemohu jinak než ohodnotit tyto služby jako vynikající! Zkušenost byla od začátku do konce bezproblémová, personál byl přátelský a velmi profesionální. Každý detail byl pečlivě promyšlen, což mě skutečně potěšilo. Cítil/a jsem se vítán/a a že jsem v dobrých rukou. Určitě doporučuji všem, kteří hledají kvalitu a spolehlivost! Velké díky za skvělou službu!
Právě teď se cítím opravdu spokojeně! Služby mi přišly skvělé a profesionální. Od prvního kontaktu až po uskutečnění zakázky byla komunikace jasná a přátelská. Vše probíhalo hladce, což pro mě znamenalo bezstarostný zážitek. Určitě doporučuji ostatním, kteří hledají kvalitu a spolehlivost. Zasloužených 5 hvězdiček!
teprve jsem odeslal objednávku
Služby této firmy mě opravdu nadchly. Komunikace byla hladká a profesionální a všechny mé potřeby byly splněny. Všimli si detailů, které jsem ani nepředpokládal, že budou brány v potaz. Rychlost reakce byla obdivuhodná; cítil jsem se jako prioritní zákazník. Doporučuji všem, kteří hledají spolehlivého partnera! Jsou tu pro vás ve všech směrech a to dělá velký rozdíl.

eKomi pečetě