Certifikát

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Udělena Stříbrná pečeť eKomi!

Novo Parts Trade kft
Novo Parts Trade kft
ProZona.cz – váš specializovaný e-shop na šipky, kulečník, stolní fotbal, air-hokej, poker a další domácí hry. Široký výběr od hobby až po profi vybavení, ...

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Naprosto jsem spokojen/a se službami, které jsem obdržel/a. Každý detail byl promyšlený a tým se opravdu snažil vyjít vstříc mým potřebám. Profesionalita a ochota pomoci mě mile překvapily. Výsledek předčil má očekávání a i po celém procesu jsem si odnesl/a skvělý pocit. Určitě doporučuji! Děkuji vám za vynikající zážitek.
Služby, které jsem zažil, mě naprosto okouzlily! Od začátku bylo jasné, že se tu postarají o každého zákazníka s maximální péčí. Přístup personálu byl přátelský a ochotný, díky čemuž jsem se cítil jako v rodinném prostředí. Všechny mé potřeby byly splněny, a to s úsměvem. Určitě doporučuji a těším se na další návštěvu. Odpovídá mi to! 5/5!
Musím říct, že celkový zážitek byl opravdu příjemný. Služby byly kvalitní a personál přátelský, což udělalo velký dojem. Měla jsem však pocit, že na některé věci by mohli věnovat více pozornosti. Ale jinak to byl skvělý zážitek a určitě se vrátím. Doporučuji všem, kdo hledají spolehlivou službu! Děkuji za vaši práci!
Služby, které jsem obdržel, byly naprosto skvělé! Od prvního kontaktu až po samotné vyřízení vše probíhalo hladce a profesionálně. Oceňuji milý a vstřícný přístup, který mi opravdu usnadnil rozhodování. Důslední a pečliví pracovníci se postarali o každý detail. Určitě doporučím dále a s klidným svědomím se na ně obrátím i příště. Výborná zkušenost!
Jsem naprosto spokojený s nabízenými službami! Vše proběhlo hladce a profesionálně, což je pro mě vždycky důležité. Od prvního kontaktu jsem se cítil vítán a oceňuji, že se tým snažil vyhovět mým potřebám. Každý detail byl promyšlený, a to dělá velký rozdíl. Doporučuji všem, kdo hledají kvalitní služby! Děkuji za skvělou zkušenost!
Služby, které jsem zažil, mě naprosto nadchly. Od začátku až do konce byla komunikace na úrovni a osobní přístup se mi líbil. Vše proběhlo hladce a profesionálně, což mi dodalo pocit důvěry. Zaměstnanci byli ochotní a vstřícní, což udělalo celou zkušenost ještě příjemnější. Rozhodně doporučuji a hodnotím 5/5!
Naprosto skvělá zkušenost! Služby, které jsem zde zažil, překonaly má očekávání. Vše bylo rychlé, profesionální a s vřelým přístupem. Člověk se cítí jako doma. Kdykoliv jsem potřeboval pomoc, byla mi ihned poskytnuta. Mohu jen doporučit všem, kteří hledají spolehlivost a příjemné prostředí. Tohle místo si zaslouží plné hodnocení!
Co mě opravdu potěšilo, byla profesionalita a ochota celého týmu. Od prvního kontaktu až po dokončení služby jsem se cítil jako na správném místě. Vše proběhlo hladce a bez stresu. Mohu vřele doporučit, pokud hledáte kvalitu a vstřícnost. Určitě se vrátím! Děkuji za skvělý zážitek!
Spokojenost s vašimi službami mě opravdu překvapila. Od začátku do konce byl celý proces hladký a bezproblémový. Osobní přístup a ochota zaměstnanců mi dodaly pocit důvěry. Všechno probíhalo rychle a efektivně, což velmi oceňuji. Určitě doporučím všem, kdo hledají kvalitní služby. Děkuji za skvělou zkušenost!
Naplnili jste moje očekávání dokonale! Vaše služby byly na vysoké úrovni, vše proběhlo hladce a bez komplikací. Oceňuji vaši vstřícnost a profesionalitu. Veškeré moje dotazy byly zodpovězeny rychle a s úsměvem. Je skvělé, že se můžete spolehnout na tak kvalitní tým. Rozhodně doporučuji všem, kdo hledají spolehlivé a efektivní služby. Děkuji za skvělý zážitek!

eKomi pečetě