Vše pro nejdůležitější den D ve Vašem životě.
My víme, o čem teď sníte. Nechte si od nás poradit, abyste změnili svůj sen o vašich svatebních šatech (nebo svatebním obleku) na úspěšnou část vaší svatební přípravy. Již více než 35 let máme zkušenost v oboru a pomáháme svatebním párům s kvalifikovaným poradenstvím při výběru a velkou nabídkou nejnovějších kolekcí od nejlepších světových designerů.
Svatební salón Studio Agnes v Praze vám nabízí nejkomplexnější výběr svatebních šatů a doplňků v Praze. Desítky svatebních šatů od nejprestižnějších designérů čekají na to, aby jste si je vybrali. Aby vaše svatební šaty vám a konceptu vaší svatby vyhovovaly s tím Vám naše asistentky rády poradí.
Ménì

Vše pro nejdůležitější den D ve Vašem životě.
Ménì

- pozitivní 100%
- neutrální 0%
- negativní 0%
Recenzí celkem: 19
Vypočteno z 9 hodnocení zákazníků (za posledních 12 měsíců)
- 100%
- 0%