Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

vastap.cz
vastap.cz
Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející společnost, která se nebojí výzev a každý den přináší stavební branži nové nápady. Jsme pokorní, rádi se učíme novým věcem a milujeme výzvy. Víme, jak důležitá je, v dnešní době, rychlost a proto děláme maximum pro to, abychom uspokojili veškeré Vaše požadavky, v co nejkratší době. Věříme, že náš flexibilní obchodní tým, obsáhlý vozový park, a hlavně pestrý sortiment tradičních, ale i alternativních produktů pro stavební účely budou hlavními důvody, proč se staneme partnerem a pravou rukou Vaší stavby. Jsme Vám k dispozici na kamenných prodejnách i e-shopu. Pro velkoobchodní partnery máme připravenou zajímavou nabídku produktů, pro hrubou stavbu, pod velkoobchodní značkou STAVBA.cz. Flexibilitu u všech dostupných obchodních kanálů Vám zaštítíme vlastní autodopravou. Jsme žlutočerní. Jsme VASTAP. Těšíme se na spolupráci.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Před objednáním zboží jsem kontaktoval prodejnu aby se domluvil na podrobnostech. Pán byl velice příjemný vstřícný a ochotný za tomu patří velké díky.
Další pán který volal že bude objednávka doručena byl opět příjemný a cením si jeho jednání.
A poslední kdo volal byl řidič který veze zboží.
Jeho služby byly nadstandardní a byl velice ochotný a vstřícný. Jeho jednání bych chtěl povznést neboť je to dobrá reklama pro jeho firmu!
Takže celý proces nákupu proběhl tak výborně že smekám klobouk..
Vše v pořádku, rychle odesláno
skvělý přístup obsluhy a vzhledem k velikosti města, výborný sortiment
Rychlé vyřízení objednávky. Skvělá telefonní i elektronická komunikace,
Velmi ochotne paní v zak. servisu. Vše proběhlo hladce.
Na obrázku objednané tvarovky je krásný obdélník. V realitě jsou na vrchní straně kousky od formy nebo sesychání a tvárníce na sobě nesedí a jsou křivě. Každou tvárnici se musí ručně oškrábat na vrchní straně, aby byla rovná. Strany taky létají +-5mm. Je to týden a ještě mi nebyl vrácen přeplatek +-800Kč. Dopravce neměl na vrácení a ani terminál karty na zaplacení. 100 zbytečných starostí.... A vy mi píšete na email podruhé jak jsem spokojen ať napíši recenzi?
Perfektní komunikace ohledně dopravy. Rychlý dovoz na čas. Skvělá koordinace všech zůčastněných.
Ano, byla jsem velmi spokojena s přístupem .
Doporučit ostatním určitě. Spokojenost s objednávkou naprosto super.
Jednání paní Ing. Chupíka bylo prostě TOP. Můj požadavek přišel v pátek, pozdě odpoledne. Jeste v ten den, vše vyřešeno, zařízeno s termínem, který jsem potřebovala. Proste nemožné na počkání 😊

eKomi pečetě