Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

vastap.cz
vastap.cz
Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející společnost, která se nebojí výzev a každý den přináší stavební branži nové nápady. Jsme pokorní, rádi se učíme novým věcem a milujeme výzvy. Víme, jak důležitá je, v dnešní době, rychlost a proto děláme maximum pro to, abychom uspokojili veškeré Vaše požadavky, v co nejkratší době. Věříme, že náš flexibilní obchodní tým, obsáhlý vozový park, a hlavně pestrý sortiment tradičních, ale i alternativních produktů pro stavební účely budou hlavními důvody, proč se staneme partnerem a pravou rukou Vaší stavby. Jsme Vám k dispozici na kamenných prodejnách i e-shopu. Pro velkoobchodní partnery máme připravenou zajímavou nabídku produktů, pro hrubou stavbu, pod velkoobchodní značkou STAVBA.cz. Flexibilitu u všech dostupných obchodních kanálů Vám zaštítíme vlastní autodopravou. Jsme žlutočerní. Jsme VASTAP. Těšíme se na spolupráci.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Ano budeme a taky jsme doporučili.
S firmou Vastap jsem byla velice spokojena. Od počátku mého zájmu o tuto dlažbu mi ve všem vycházeli vstříc. Velice profesionální komunikace v emailu i po telefonu. Doručení dlažby proběhlo v termínu. O všem jsem byla předem informována. S pracovníky firmy, ale i s externí dovážkovou společností byla skvělá komunikace. Firmu doporučuji všemi deseti.
S objednávkovým procesem jsem byl velmi spokojen. Určitě vaši firmu doporučím i ostatním zákazníkům.
jsem spokojen a doporučuji Vás všem ostatním zákazníkům
Problém se zaplacením kartou, vyřešeno zalohovou frakturou.
Skvele sluzby. Rad zase neco koupim.
Doporučil bych VASTAP ostatním. Rychlé jednání, zboží doručeno včas a kvalitě.
Dodavka dle společně dohody
Nedodržení termínu dodání .
Super prodejce. Doporučuji...

eKomi pečetě