Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

vastap.cz
vastap.cz
Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející společnost, která se nebojí výzev a každý den přináší stavební branži nové nápady. Jsme pokorní, rádi se učíme novým věcem a milujeme výzvy. Víme, jak důležitá je, v dnešní době, rychlost a proto děláme maximum pro to, abychom uspokojili veškeré Vaše požadavky, v co nejkratší době. Věříme, že náš flexibilní obchodní tým, obsáhlý vozový park, a hlavně pestrý sortiment tradičních, ale i alternativních produktů pro stavební účely budou hlavními důvody, proč se staneme partnerem a pravou rukou Vaší stavby. Jsme Vám k dispozici na kamenných prodejnách i e-shopu. Pro velkoobchodní partnery máme připravenou zajímavou nabídku produktů, pro hrubou stavbu, pod velkoobchodní značkou STAVBA.cz. Flexibilitu u všech dostupných obchodních kanálů Vám zaštítíme vlastní autodopravou. Jsme žlutočerní. Jsme VASTAP. Těšíme se na spolupráci.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Kvalitní služby, slušné jednání a dodání včas
Objednávkový proces je přehledný. Zákaznický servis skvělý, ochotný, vstřícný, skvělá komunikace. Profesionální přístup.
vše co jsem chtěl jsem od vás dostal
Když udělám objednávku na e-shopu, neplést si to s poptávkou! Když sem se dovolal týpek řekl že se na to paní podívá a zavolá zpět.... Nikdo nevolal, tak sem cca po 15 min volal opět já, prvně telefon zvonil a pak mě to někdo tipl a už se neozval. Musel sem volat na jinou prodejnu, tam to vše se mnou vyřešili. No a co se týče dodávky?? Dnes ráno mě d9srl e-mail že je to doma!! Jako kde doma? Ve středu minulý týden došel e-mail že stě to předali balikovně. Jako pardón už jsou to 3 pracovni dny a nic. Nezlob te se ale, ale asi bych vás nikomu nedoporučil.
Komunikace s obchodem bez problémů. Doporučuji.
Není co zlepšovat, objednávkový proces je O.K., servis též.
S obchodem velmi dobrá komunikace, příjemná paní.
Všechno bylo super! Absolutní spokojenost!
Naprosto jsem spokojen
Spokojenost. Výborná komunikace