Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Vinylové-podlahy.cz
Vinylové-podlahy.cz
Jsme tady, aby se vám dobře bydlelo. Do vašich domovů dodáváme vinylové podlahy už téměř 30 let a chceme, aby byly i v budoucnu ten nejlepší spolubydlící. Působíme jako výhradní dovozce a distributor podlahových krytin od předních zahraničních výrobců. Žijeme v době, ve které trávíme velkou část dne v uzavřených prostorech (současná generace tráví až 90% svého času uvnitř budov). Proto nás zajímá zdravé vnitřní klima a vinylové podlahy u nás splňují přísné limity řady certifikátů a hodnocení. Vinylové podlahy nabízíme v desítkách dekorů a s různými vlastnostmi. Dovážíme a distribuujeme podlahové krytiny po celé České republice. Vzorky podlah si můžete prohlédnout v našem Showroomu v Brně.

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Marie B.
JSEM SPOKOJENA ZE VŠÍM ,URČITE DOPORUČIM .
Jsem spokojen, spoustu údajů jsou vytvořeny automaticky, což není obvyklé.
Skvělé, že jdou poslat vzorky, kdyz není možné se na to podívat osobně.
- široký sortiment
- dobré ceny a rychlé dodání
zaškrtnutí platby při vzorcích zdarma není moc přehledné
nepašovat do obchodních podmínek souhlas se zasíláním spamu. neetické. prasárna.
diky za uzitecne telefonni konzultace
Nikos C.
Nic , jen tak dál , máte super služby .
Ivana Z.
e-shop velmi přehledný, vše potřebné zde lze velmi rychle zjistit a vyhledat, dodání precizní na paletě a se spolehlivým dodržením termínu, ráda doporučím
3 x mě to vrátilo na objednání dopravy a platby u vzorků, které jsou zdarma. Bylo by dobré to opravit.

eKomi pečetě