Certifikát

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

Udělena Zlatá pečeť eKomi!

vinylove-podlahy.cz
vinylove-podlahy.cz
Jsme tady, aby se vám dobře bydlelo. Do vašich domovů dodáváme vinylové podlahy už téměř 30 let a chceme, aby byly i v budoucnu ten nejlepší spolubydlící. Působíme jako výhradní dovozce a distributor podlahových krytin od předních zahraničních výrobců. Žijeme v době, ve které trávíme velkou část dne v uzavřených prostorech (současná generace tráví až 90% svého času uvnitř budov). Proto nás zajímá zdravé vnitřní klima a vinylové podlahy u nás splňují přísné limity řady certifikátů a hodnocení. Vinylové podlahy nabízíme v desítkách dekorů a s různými vlastnostmi. Dovážíme a distribuujeme podlahové krytiny po celé České republice. Vzorky podlah si můžete prohlédnout v našem Showroomu v Brně.

Ménì

• Hodnocení
    (nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Nechali jsme si poslat vzorky, uvidíme.
Zaslání vzorků je super
Kateřina K.
paní moc milá, pomohla mi, úžasná rychlost dodání vzorků, velmi podrobný katalog
Marek L.
Naprosto famózní přístup od paní Jiřina Vašíčková. Po zadání objednávky telefonovala a probrala se mnou vše potřebné a hlavně dokázala zajistit super slevu, takže i bílé lišty k podlaze s dekorem dřeva jsme měli zdarma! Ještě jednou moc děkujeme a tohoto prodejce vřele doporučuji!
Vzorky zdarma velmi usnadnili výběr, jsem spokojený.
Vítězslav G.
Naprosto spokojen se vším.
Zdeněk T.
Profesionální přístup, rychlé dodání,
Velmi přehledné stránky a bohatý výběr podlah
Výhoda objednání vzorků zdarma.
Zdeněk T.
Už se nemusíte zlepšovat vše je u vás na1.

eKomi pečetě