Certifikát

Udělena standardní pečeť eKomi!

Udělena standardní pečeť eKomi!

Regal Pharmacy s.r.o.
Regal Pharmacy s.r.o.
Česká nadnárodní společnost zabývající se výrobou a prodejem doplňků stravy a přírodní dermo-kosmetiky.

Ménì

(nejvyšší)
  • Hodnocení
    (nejnižší)
Šárka Získalová
Při mé poslední návštěvě jsem byl skutečně ohromen. Služby byly na výši a atmosféra příjemná. Náš personál se o nás skvěle postaral, byli vstřícní a ochotní pomoci s čímkoliv, co jsme potřebovali. Vše probíhalo hladce a já oceňuji pozornost k detailům. Je krásné vidět tak vysokou úroveň péče o zákazníky. Určitě se sem vrátím a doporučím všem přátelům!
Lenka Ďurajková
Od začátku naší interakce jsem byl/a ohromen/a profesionalitou a vstřícností týmu. Všechny moje dotazy byly rychle zodpovězeny a cítil/a jsem se důležitě. Služby, které poskytují, jsou opravdu na špičkové úrovni. Každý detail je pečlivě promyšlený a výsledky předčily má očekávání. Rozhodně doporučuji jejich služby ostatním!
Lenka Ďurajková
Když jsem využil jejich služby, byl jsem naprosto spokojený. Všechno probíhalo hladce a tým se opravdu snažil vyhovět mým potřebám. Oceňuji jejich ochotu a profesionalitu – cítil jsem se jako důležitý zákazník. Určitě bych doporučil všem, kteří hledají kvalitní servis za rozumnou cenu. Také chci poděkovat za rychlou reakci na mé dotazy! Skvělá zkušenost celkově!
Veronika Křiváčková
S naší zkušeností s touto službou jsem nadmíru spokojen. Všechno proběhlo hladce a bez komplikací. Personál byl vždy ochotný a vstřícný, což výrazně přispělo k mému pozitivnímu pocitu. Oceňuji také rychlost reakce na mé dotazy a profesionální přístup ke každé situaci. Tuto službu mohu vřele doporučit všem, kteří hledají kvalitu a spolehlivost!
Olga Lamačová
Nedávno jsem měla příležitost využít jejich služby a musím říct, že jsem byla naprosto nadšená! Od začátku do konce byla komunikace skvělá, personál přátelský a ochotný. Vše proběhlo hladce a bez problémů. Opravdu si vážím profesionálního přístupu. Bezpochyby doporučuji všem, kteří hledají kvalitní servis! Dává mi to důvod se sem vrátit. 5/5 hvězdiček rozhodně zasloužených!
Dominika Rulcová
Všechno šlo hladce, od objednání až po realizaci. Určitě doporučuji.

eKomi pečetě